Moonshiners

De creatieve matchmaker tussen horeca en adverteerders

Werkwijze

Ons geheim

Matchmaken kunnen wij doen dankzij Emily, onze database waar duizenden horecagelegenheden en festivals bij zijn aangesloten. Combineer de database met onze creatieve ideeën, enthousiasme voor alles wat met horeca te maken heeft en onze gaan-met-die-opblaas-banaan-mentaliteit en voila: de leukste en opvallendste campagnes waar zowel adverteerder als horeca beter van worden. Horeca krijgt de advertentie-inkomsten, het bedrijf krijgt toegang tot haar doelgroep.

Moonshiners Adverteerders

Maak kennis met

Het Moonshiners DNA

Wij zijn de matchmaker die zorgt voor een ludieke samenwerking tussen adverteerders en horeca. Dat kan omdat horeca zo diep in ons DNA zit, dat we onszelf eerder zien als horecabedrijf dan als advertising agency. Wij zorgen dat bedrijven hun doelgroep vinden met effectieve campagnes op de juiste locatie in de horeca. Dit doen wij samen met ons gepassioneerde team!

Roos-anne Bijen

Roos-anne Bijen

Brand Warrior

Altijd een optimistische creatieve blik om meedogenloze successen voor klanten te realiseren. Door het enorme enthousiasme, can do mentaliteit en inlevingsvermogen komen de meest toffe creaties tot stand, iets waar Moonshiners voor staat. 

Nice to know

Door de kant van miljonair tot faillissement te kennen geleerd om te staan voor wie je bent en te vechten voor wat je wilt.

Raymond Matser

Raymond Matser

Matchmaking Master

Met de marktkennis en toewijding de juiste partijen bij elkaar aan tafel brengen is een vak apart. Met de dosis ervaring, inlevingsvermogen en netwerk wordt de ideale match gemaakt om zo elk product te activeren bij de juiste doelgroep. 

Nice to know

Denkt mee inside en outside the box, jack of all trades.

Matthijs van den Beukel

Matthijs van den Beukel

Creative Cheerleader

Van huis uit als tekstschrijver en video editor met een luide stem en een bak aan (gedoseerde) enthousiasme een belangrijk aandeel als creatief brein achter de schermen, op strategisch vlak en asset voor creatieve campagnes.

Nice to know

Schreef stukjes voor GeenStijl en presenteerde bij Dumpert.

Claudia van der Meer

Claudia van der Meer

Design Rockstar

Van huis uit grafisch vormgever met een grote glimlach en enorm inlevingsvermogen waardoor ze haarfijn aanvoelt wat past bij de uitstraling van een bedrijf en de vertaalslag hier van weet te maken naar de horeca.
Een on-uitputtend creatief brein met oog voor detail. Binnen Moonshiners de absolute bewaker van de rainbowflag.

Nice to know

Ongetwijfeld dat je onbewust een paar toffe ontwerpen van haar al hebt gezien of zelfs al aan hebt gehad..

Patricia Knijnenburg

Patricia Knijnenburg

Horeca Goeroe

De taal van de horeca spreken en de vertaalslag naar de zakelijke kant maken is een waardevolle asset voor elke campagne die we uitvoeren. Door haar horeca DNA weet zij als geen ander wat aanslaat en past in deze toffe branche.

Nice to know

Winnares REVU nachttempel Award en Nightlife award. Trotse dochter van de grondleggers van de Bilderberg Group.

Pieter Keuning

Pieter Keuning

Business Development Ninja

Vanuit de oorsprong gespecialiseerde master of handshakes actief meedenkend met de klant om zo waardevolle en gerichte campagnes in de markt te zetten. Actief in the warzone of business. Een doorgewinterde salestrainer ten top!

Nice to know

Levert niet wat de klant wil maar wat de klant nodig heeft.