Blogs en persberichten

Een kijkje in de moonshiners journey

kvk innovatie top 100

Bij Moonshiners.eu zit de horeca diep in het DNA. Deze innovatieve matchmaker zorgt voor een ludieke samenwerking tussen adverteerders en horeca. Dat doen zij door database Emily, waar duizenden horecagelegenheden en festivals bij zijn aangesloten, te combineren met creatieve ideeën en heel veel enthousiasme.

Zo ontstaan opvallende campagnes waar zowel adverteerder als horeca beter van worden. Inschrijving KVK Innovatie Top 100 http://ow.ly/gI7s50FvBtb

CREATIEF STUNTEN IN ARNHEM

B L O G 2: Waarom zou je elke dinsdag het halve land doorrijden voor een advertising agency? Omdat Moonshiners, daarom.

In november 2020 kreeg ik een mailtje van Raymond. Of ik eens langs wilde komen bij Moonshiners om te praten over alle ideeën die ze hadden. Ja, tuurlijk. Leuk!
Dus ik anderhalf uur rijden naar Arnhem. En binnen vijf minuten was het raak. Leuke mensen, leuke ideeën. Prima stad ook wel, als ik eerlijk ben, zelfs in de lockdown. Gelukkig was het wederzijds. Lees verder!!

Post-corona-verdienmodel? Arnhemse startup verbindt horeca met adverteerders

Startup van de week Moonshiners koppelt horecazaken en evenementen aan adverteerders die op een creatieve manier jongeren willen bereiken. ‘Als de horeca straks weer open mag, kan het hard gaan.’ Lees verder!!

STARTEN IN DE LOCKDOWN

B L O G  1:  Waarom begin je een marketingbureau, actief in de horeca, midden in The Great Lockdown of 2020?

Weet je wat een goed idee is? Een marketingbureau beginnen dat campagnes uitrolt in de horeca, midden in de lockdown van 2020! Dat alle horeca op last van de overheid dicht moest, was namelijk geen reden om het niet te doen. De potentie bleek enorm! Lees verder!!

Advertising agency Moonshiners koppelt bedrijven aan horeca

 

De nieuwe advertising agency Moonshiners koppelt adverteerders aan horecagelegenheden en events met campagnes die zowel bij de horecazaak, het event, als het adverterende bedrijf passen. ‘Wij werken samen met de horeca als hun  agency Moonshiners oprichtte. ‘In the great lockdown of 2020’, voegt ze daar aan toe. ‘Horecagelegenheden, evenementen en festivals kunnen zich lees verder!

SHINE ON THE UITBATER AFLEVERING 1

De eerste “shine on the uitbater”is live, mooie verhalen over toffe mensen in de horeca vieren we! Zeker in deze tijden! Als eerste gast Patricia Knijnenburg met een bak vol ervaring en dosis humor! Gefilmd op locatie van Madame Oosterbeek waarvoor helaas het doek nu gevallen is maar waar ze met veel trots op terug kijkt! Met dubbele gevoelens kijken we naar dit filmpje. Wat een topper is ze!

Moonshiners bij HUSTL podcast

Moonshiners is een start-up uit Arnhem, met een bijzonder product. Zij verkopen namelijk advertentieruimte op bierviltjes! Ze hebben ondertussen een indrukwekkend klantenbestand van meerdere horeca gelegenheden, waarvan ze precies weten welk publiek over de vloer komt een perfect match met jouw doelgroep. Maar, dit hebben ze niet altijd gedaan. Ze hebben een lange weg achter de rug met vallen en opstaan! Zij zijn het voorbeeld van dat je nooit moet opgeven, maar altijd achter je passie aan moet gaan. Luister hun inspirerende verhaal nu!